Блог

линкове за пътешествия и други, 31 март

Последните седмици повече планирам какво да пиша (а и няколко интервюта чакат да ги публикувам, има време, едвам се сдържам), но продължавам да чета със същата страст – и да преживявам живота, както си му е реда.

По „Цар Освободител“, където кестените репетират прекрасната песен на Михаил Белчев, а аз си пиша във Wunderlist, приложението ми за планиране, какво да нося в Атина, където заминавам на обучение скоро.

Интересните линкове започват със CN Traveler представя 22ма посланници [в САЩ], които препоръчват книги, които да прочетете преди да посетите страната им. Гръцкият посланник препоръчва Никос Казанзакис със Свобода и смърт, която нямам удоволствието да познавам, но това лято също ми е в списъка за четене.

Разговор за виното с Емил Коралов в Дневник. Споделям, че и аз напоследък съм уморена от еднообразието  на масовите чуждите вина и няколко добри попадения на български Мавруд и Рубин ми дават надежда, че ще попадна на добро българско бяло вино за лятото – добро, без претенции за уникално.

Идеи за боядисване на яйца от Марта Стюарт (сваля се пдф, след като си дадете мейла).

 

 

Фото кредит: Leah Kelley/Pexels

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.